Firenca je sledeća stanica za Lazara Markovića?

Srpski fudbaler Lazar Marković mogao bi da napusti Liverpul i karijeru nastavi i "oživi" u Fjorentini, prenose italijanski mediji.

Kontakt dva kluba je već uspostavljen i ostaje da se vidi da li će do dogovora doći i da li će hitri krilni fudbaler preći u Firencu u januaru ili na kraju sezone po isteku ugovora.

Marković odavno nije u planovima menadžera Liverpula Jirgena Klopa i nastupa samo za mladi tim "crvenih", pa je odlazak već na zimu realan i izvodljiv.

On je karijeru je počeo u Partizanu, odakle je prešao u Benfiku, a potom u Liverpul 2014. za 25 miliona ali se na Enfildu najblaže rečeno nije snašao.

Igrao je na pozajmicama u Fenerbahčeu, lisabonskom Sportingu, Halu i Anderlehtu, gde je u maju odigrao poslednji ligaški meč ne računajući omladince Liverpula.

Za reprezentaciju Srbije ima 22 nastupa uz tri postignuta gola.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво