Dirljiv gest Van Dajka utešio sudiju

Defanzivac Holandije i Liverpula Virdžil van Dajk, osim gola u 90. minutu protiv Nemačke kojim je Holandija obezbedila prolaz u narednu fazu Lige nacija, načinio je dirljiv gest, kada je posle meča utešio rumunskog sudiju Hategana, koji je imao smrtni slučaj.

Nakon meča Van Dajk je prišao sudiji Ovidiju Hateganu, koji je bio u suzama zbog smrtnog slučaja u porodici, zagrlio ga i utešio.

"Bio je u suzama i rekao mi da mu je majka preminula, utešio sam ga i potom rekao da je odlično sudio meč. To je mala stvar koju sam mogao da uradim, ali nadam se da je pomogla", izjavio je Van Dajk nakon meča.

Van Dajk je bio junak utakmice protiv Nemačke, pošto je bio strelac u 90. minutu za Holandiju, koja im je obezbedila prvo mesto u Grupi 1, ispred Francuske i Nemačke.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара