AEK prodavao skuplje karte navijačima Bajerna, sledi kazna

Grčki fudbalski klub AEK iz Atine biće kažnjen jer je u oktobru prodavao uvećanu cenu karata za navijače minhenskog Bajerna u Ligi šampiona.

Gostujući navijači su u Atini plaćali ulaznicu 35 evra, a domaće pristalice 15 za meč koji je bavarski velikan pobedio 2:0.

Pravila Uefe nalažu da gosti plaćaju isti iznos kao za najjeftiniji sektor ostalih tribina, čega se AEK nije pridržavao.

Zato će dobiti kaznu Disciplinske komisije Uefe 13. decembra za slučaj isti koji je napravio Anderleht, takođe protiv Bajerna, prošle sezone u Briselu.

Tada su nemački navijači plaćali kartu 100 evra, a domaći samo 30, pa je Anderleht kasnije morao da im vrati razliku.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво