"Orlovi" protiv Litvanije za overu prvog mesta u grupi

Fudbalska reprezentacija Srbije večeras od 20.45 na stadionu Partizana igra sa Litvanijom, sa željom da ispuni prvi cilj nakon Mundijala i osvoji prvo mesto u grupi C Lige nacija.

Trijumf izabranicima Mladena Krstajića garantuje dva puta do plasmana na Evropsko prvenstvo, kroz kvalifikacije i preko završnog turnira Lige nacija, pa takva šansa protiv selekcije koja je bez bodova ne bi smela da se ispusti.

Krstajić ističe da maksimalno ozbiljno shvata meč protiv Litvanije, ali i da su "orlovi" dosadašnjim partijama potpuno zaslužili trenutnu situaciju.

"Došli smo u poziciju da ono što smo zacrtali ostvarimo. Moramo da pokažemo kvalitet, verovatno su svi otpisali Litvaniju, ali mi nismo. Preostaje nam da pečatiramo mesto i toga su igrači svesni", rekao je Krstajić na konferenciji za medije u Kući fudbala u Staroj Pazovi.

Krstajić ne očekuje lak posao protiv selekcije koja do sada nema nijedan bod.

"Pre početka takmičenja nisam bio siguran da je bilo poverenja u momke posle Mundijala, da ne kažem mene... Suština je da moramo da budemo ozbiljni, idemo na tri boda i respektujemo Litvaniju. Zaslužili smo prvo mesto svojim igrama i rezultatima", podsetio je selektor Srbije.

Pod znakom pitanja zbog stomačnog virusa je Nemanja Matić, Aleksandar Kolarov ima problem sa nožnim prstom, a oporavio se Ljubomir Fejsa, dok Milan Rodić nije više pod suspenzijom zbog žutih kartona.

Srbija večeras dočekuje Litvaniju na stadionu Partizana od 20.45. U istoj grupi u Podgorici se sastaju Crna Gora i Rumunija, gde bi Srbiji odgovarao remi ili pobeda domaćina bez obzira na ishod u Humskoj.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво