Remi Italije i Portugalije, Škotska ubedljiva u Skadru

Fudbaleri Italije i Portugalije odigrali su bez golova u utakmici Grupe C A Lige nacija. U B ligi, Švedska kao gost savladala Tursku. Rumunija očekivano ubedljiva protiv Litvanije, Škotska "pregazila" Albaniju u Skadru.

Italija i Portugalija odigrale su bez golova u Milanu, u utakmici C grupe A Lige nacija.

"Azuri" su bodom osigurali drugo mesto u grupi, dok će Portugalija, iako joj predstoji utakmica sa Poljskom, osvojiti prvo mesto u grupi.

U Ligi B, Švedska je u Eskišehiru savladala Tursku 1:0, a jedinistrelac na meču bio je Grankvist sa bele tačke u drugom poluvremenu.

U Ligi C, Rumunija je sa 3:0 savladala ekipu Litvanije i zauzima drugo mesto na tabeli Grupe 4, sa dva boda manje od Srbije, koja je ranije danas pobedila Crnu Goru 2:1.

Škotska je u okviru Grupe 1 ubedljivo kao gost savladala Albaniju i u poslednjem kolu će se protiv Izraela boriti za prvo mesto u grupi.

U najslabijoj Ligi D, Azerbejdžan je sa 2:0 na svom terenu savladao Farska Ostrva, dok je reprezentacija Kosova slavila pobedu na Malti 5:0. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво