Otkaz Jokanoviću, Ranijeri novi menadžer Fulama!

Srpski fudbalski stručnjak Slaviša Jokanović dobio je otkaz u Fulamu nakon sedam vezanih poraza, objavio je londonski premijerligaš.

Jokanović je smenjen četiri dana posle poraza od Liverpula (2:0) na Enfildu i umesto njega postavljen je Italijan Klaudio Ranijeri.

Vlasnik kluba Šahid Kan zahvalio se Jokanoviću na svemu što je uradio za Fulam, koji je predvodio do plasmana u Premijer ligu.

"Ono što smo uradili ove sezone primoralo me je da donesem odluku koju smatram ispravnom i donetom u pravom trenutku, kako za igrače, tako i za klub i navijače. Slaviša će uvek imati moje poštovanje za sve što je uradio za Fulam", izjavio je Kan za klupski sajt.

Fulam, za koji nastupa srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović, nalazi se na poslednjem mestu na tabeli Premijer lige sa samo pet bodova.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво