Binić: Delegat bez primedbi posle meča Proletera i Radničkog

Delegat Fudbalskog saveza Srbije Vuk Blečić, angažovan na meču koji je izazvao sumnju u regularnost između Proletera i niškog Radničkog (1:2), u izveštaju nije prijavio ništa neuobičajeno.

Član Izvršnog odbora FSS Dragiša Binić potvrdio je da je dobio "čist" izveštaj.

"Meni ništa, što bi vama bilo zanimljivo (novinarima prim. aut), nije stiglo iz Novog Sada, izuzev izveštaja delegata i učesnika utakmice. Uobičajenog, dakle, bez primedbi", rekao je Binić za Sportski žurnal.

Etički odbor FSS pokrenuo je istragu o dešavanjima na utakmici 16. kola Superlige u Novom Sadu i to po nalogu iz Evropske fudbalske unije (UEFA).

Kako su prenele Novosti, iz UEFA se sugeriše da se pokrene postupak zbog indicija u regularnost utakmice u kojoj je domaćin poveo sa 1:0, a gosti iz Niša preokrenuli sumnjivim penalom i još sumnjivijim autogolom u roku od 60 sekundi.

Izveštaj iz UEFA nastao je na osnovu navodnih sumnjivih dešavanja u svetskim sportskim kladionicama, jer je neposredno pre početka meča u Novom Sadu, ova utakmica bila skinuta sa ponude za klađenje.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво