"Orlovi" pred Crnu Goru, slatke muke sa napadačima

Fudbalsku reprezentaciju Srbije očekuju završni mečevi u Ligi Nacija, prvo sa Crnom Gorom 17. novembra, a tri dana kasnije rival joj je Litvanija.

Trenutno u reprezentacija Srbije ima trojicu izuzetnih napadača. Često se pričalo da je odbrana bolji deo tima, ali sada Srbija ima Aleksandra Mitrovića, najboljeg strelca reprezentacije, Aleksandra Prijovića prošle sezone igrača sa najviše pogodaka u prvenstvu Grčke i jednog od najboljih trenutno, a tu je i Luka Jović, trenutno prvi strelac nemačkog prvenstva.

Mladi fudbaler prihvata pohvale ali...

"Uopšte neću da razmišljam o tome jer mi je reprezentacija ovde glavni cilj i pokušaću da se izborim za koji minut", skroman je Jović.

Daleko od toga da je odbrana podbacila u prošlim utakmicama, na gostovanjima u Podgorici i Bukureštu nisu primljeni golovi a Veljković, koji je standardan prvotimac, kaže da je sa Mitrovićem, Prijovićem i Jovićem lakše.

"Sva trojica su super igrači, svako ima svoje karakteristike, protiv svakog je drugačije, teško je. Mislim da svako u svakom trenutku može da da gol i to je plus za nas", smatra Veljković.

U subotu od 15 časova na stadionu Rajko Mitić protivnik je Crna Gora, u utorak od 20.45 na stadionu Partizana rival je Litvanija.

Pobede ostavljaju reprezentaciju Srbije na poziciju jedan u grupi Lige nacija, donose plasman u viši rang takmičenja i uz još dve pobede osiguravaju plasman na Evropsko prvenstvo.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво