Mitrović impresionirao Oldridža: Dovedite ga u Liverpul

Engleski velikan Liverpul trebalo bi da razmisli o dovođenju srpskog reprezentativca iz Fulama Aleksandra Mitrovića, izjavio je bivši fudbaler "crvenih" Džon Oldridž.

Oldridž, koji je u periodu od 1986. do 1989. godine dao 63 gola na 104 utakmice za Liverpul, savetovao je menadžera Jirgena Klopa da ekipu pojača bivšim napadačem Partizana, Anderlehta i Njukasla.

"Impresioniran sam Mitrovićem, visok je, snažan i postiže golove. Daje drugačiji stil i volim takve igrače. Mislim da bi Liverpulu doneo raznolikost i plan B, verujem da bi bio od koristi takav 'target' napadač. Neophodno je da se Liverpul pojača u napadu", rekao je Oldridž za Liverpul eho.

Upravo je Mitroviću zbog navodnog ofsajda poništen sumnjiv gol protiv Liverpula u subotu, što je izazvalo brojne polemike na Ostrvu.

Oldridž smatra i da bi Mitrovićev saigrač Rajan Sesenjon bio pravo pojačanje za Liverpul.

"Robertson je otkrovenje, rešio je problem Liverpula za dugo godina, ali bih voleo da Liverpul obnovi interesovanje za Sesenjona, koji može da igra i ofanzivnije po levoj strani. Tek mu je 18 godina, a skoro ima 100 utakmica kao senior. Znam da ga mnogi klubovi žele", otkriva Oldridž.

Fulam je na poslednjem mestu na tabeli Premijer lige sa samo pet bodova iz 12 kola, a Mitrović je dao pet golova – skoro polovinu svog tima (11).

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво