Krstajić: Nema šale, biće je kad napravimo rezultat

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić kaže da ekipa maksimalno ozbiljno i motivisano čeka duele sa Crnom Gorom i Litvanijom na kraju grupne faze Lige nacija. Prvi meč selekcija Srbije igra protiv Crnogoraca u subotu od 15.00 časova.

"Svaka utakmica je bitna i odlučujuća, pa i ove dve. Crna Gora će igrati koliko joj dozvolimo. Imamo dobru atmosferu, očekujemo dobar rezultat, a respektujemo Crnu Goru", rekao je Krstajić na konferenciji za medije u Kući fudbala u Staroj Pazovi.

Kako je naglasio, Sergej Milinković-Savić sigurno neće igrati protiv Crne Gore, za Litvaniju je neizvestan, povređeni su i Ljubomir Fejsa i Marko Dmitrović, dok problem sa zubom ima Filip Kostić.

"Još čekamo izvestaje doktora", govori selektor, koji je naknadne pozive uručio Danijelu Aleksiću i golmanu Radnika Nikolu Vasiljeviću.

Krstajić dodaje da ga raduje forma velike većine reprezentativaca pred poslednje dve utakmice u Ligi nacija.

"Šali nema mesta, neće je biti na utakmicama. Šalićemo se kada napravimo rezultat".

Krstajić ističe i da prati napadača Crvene zvezde Milana Pavkova, strelca dva gola protiv Liverpula (2:0) u Ligi šampiona.

"Drago mi je zbog Zvezde, za srpski fudbal je to jako važno. Pred Pavkovim je vreme, a reprezentacija treba kontinuitet. Nije igrač koji se ne gleda, radi se o dobrom napadaču, sada je dobio samopouzdanje".

"Odigrali smo na dobrom nivou u Podgorici i Bukureštu, a u Rumuniji je falio samo gol. Cilj je ispunjen, sve je u našim rukama, igramo dobro i možemo da budemo zadovoljni. Drago mi je što smo bez mene odigrali dobro, mogu u penziju na miru", našalio se Kolarov.

Fudbaler Rome poručio je i da je prava pozicija Filipa Kostića levi bek, "samo to u Nemačkoj ne vide".

Srbija dočekuje Crnu Goru u subotu od 15.00 časova na stadionu "Rajko Mitić", a tri dana kasnije Litvaniju na stadionu Partizana.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво