Solari ostaje na klupi Reala?

Santjago Solari najverovatnije će ostati na klupi madridskog Reala, otkrio je Fudbalski savez Španije, a preneo Bi-Bi-Si.

Kako se navodi, Fudbalska asocijacija Španije dobila je Solarijev ugovor od Reala, iako se "kraljevski" klub nije oglasio saopštenjem.

Real je 29. oktobra otpustio Đulena Lopetegija, a na njegovo mesto je, kao privremeno rešenje, doveo Argentinca Santjaga Solarija, koji jhe dotad bio šef struke u B timu – Real Kastilji.

Ipak, Solari je u prva četiri meča na klupi Reala zabeležio četiri trijumfa, što je najbolji start nekog trenera u istoriji kluba.

Pod vođstvom Argentinca, Real je u četiri meča postigao 15, a primio samo dva gola.

Zanimljivo je da, prema propisima u španskom fudbalu, privremeni trener može biti na kormilu nekog kluba samo 14 dana, zbog čega je najverovatnije Real potpisao dugotrajniji ugovor sa Solarijem.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи