Ivanić: Srbija je favorit, ali mi želimo pobedu u Beogradu

Crnogorski fudbalski reprezentativac Mirko Ivanić izjavio je da prepušta Srbiji ulogu favorita u predstojećem meču Lige nacija u Beogradu, ali da će ekipa učiniti sve da se revanšira za poraz u Podgorici i osvoji prvo mesto u grupi.Utakmica između Srbije i Crne Gore igra se u subotu od 15 sati na stadionu Rajko Mitić.

Fudbaleri Crne Gore počeli su pripreme pred poslednje dve utakmice koje će odigrati u prvoj fazi Lige nacija.

Na poslednjoj utakmici u oktobru Crna Gora je u Viljnusu savladala Litvaniju, pa je i to jedan od razloga zbog koga su igrači u timu veliki optimisti pred duel koji ih očekuje u Beogradu.

"Srbija je favorit, zaslužila je tu ulogu jer je prva na tabeli, jer nas je pobedila u Podgorici, jer je učestvovala na Svetskom prvenstvu. Međutim, sada čekujem potpuno drugačiju utakmicu i svi koji misle da ćemo se braniti jer smo oslabljeni grdno se varaju. Nastojaćemo da pobedimo Srbiju i Rumuniju i da osvojimo prvo mesto u grupi", poručio je Ivanić, nekadašnji mladi reprezentativac Srbije.

Selekcija Srbije imaće danas prvi trening u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi.

Utakmica između Srbije i Crne Gore igra se u subotu od 15 sati na stadionu Rajko Mitić.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи