Morinjo o gestu ka navijačima: Vređali su mi porodicu i Inter

Menadžer Mančester junajted Žoze Morinjo prozivanje navijača Juventusa, posle velikog preokreta u finišu za 2:1 u Ligi šampiona, objasnio je kao odgovor na uvrede na račun Intera i njega sa tribina stadiona u Torinu. Morinjo je, nakon "slobodnjaka" Huana Mate i autogola Aleksa Sandra, sa rukom na uhu pokazivao italijanskim navijačima da ih navodno ne čuje i tako ponovo skrenuo pažnju javnosti na sebe.

"Vređali su me 90 minuta, a došao sam samo da obavim posao najbolje što mogu. Ništa više... Nikog nisam vređao, oni su mene, a moj potez kasnije značio je da želim da čujem da li mogu da budu glasniji", rekao je Morinjo za Skaj sport Italija.

Portugalski stručnjak, ipak, priznaje da možda nije trebalo tako da postupi.

"Verovatno nisam trebao da uradim tako, sada kažem jer mi je glava hladna. Međutim, vređali su mi porodicu, uključujući i porodicu iz Intera. Zato sam reagovao".

Mančester junajted odigrao je fantastično, smatra Morinjo, iako je njegov tim bio u podređenom položaju.

"Bili smo na vrhunskom nivou, ne možemo bolje od ovoga. Došli smo da igramo protiv tima koji ima drugačiji kvalitet, tražili smo pobedu i na kraju došli do nje", zaključio je Morinjo.

Juventus je prvi u H grupi sa devet bodova, Junajted ima sedam, Valensija pet, a Jang bojs jedan.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара