Zvezdaši za RTS: Dokaz da Zvezda može sa najboljima

Fudbaleri Crvene Zvezde Pavkov, Borjan, Marin i Savić izjavili su za RTS nakon meča da je Liverpul sada upoznat sa atmosferom u Beogradu, ali i da je Zvezda pokazala da joj je mesto sa najboljima u Evropi.

"Istorijska pobeda, presrećan sam zbog toga. Ušli smo u meč kako treba i tako ga završili. Povukli smo se, branili rezultat ali bili hrabri i isplatilo se", izjavio je nakon meča Milan Pavkov.

"Oba moja gola su bila neverovatna, prvi mi je i draži, skočio sam između dva igrača i više sam srećan zbog prvog gola. Što se drugog tiče, odlučio sam se na udarac i dobro se završilo", dodao je Pavkov.

"Ova ekipa pomera granice, u zadnje dve smo pomerili mnoge. Niko nije verovao da možemo u Evropi nešto da uradimo, verovali smo jedni u druge i došli smo do toga da pobedimo jedan Liverpul. Dali smo sve od sebe, pogledajte atmosferu, ovo može samo Zvezda i njeni najbolji navijači, nismo smeli da ih izneverimo", izjavio je Milan Borjan.

"Kako smo ušli u igru, znali smo da oni ovo nisu očekivali. Oni su mislili da na Enfildu imaju najbolju atmosferu, ali danas su videli šta je prava atmosfera. Šta reći za Pavkova, fantastična partija, drugi gol je poseban, ali najbitnije je da se borio ceo meč protiv možda najboljih igrača na svetu", izjavio je Marko Marin.

"Zahvalio bih se Pavkovu, eto dobio je i pesmu koju mu je ceo stadion skandirao i puno mi je srce, zbog njega, Zvezde, igrača, navijača, svih", izjavio je Vujadin Savić.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво