Vučić: Sa Turcima o izgradnji Nacionalnog stadiona

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je u Turskoj razgovarao ne samo o izgradnji puteva i drugim projektima, nego i o izgradnji nacionalnog stadiona.

Vučić je novinarima u Istanbulu rekao da je razgovarao sa turskim domaćinima o izgradnji stadiona zato što kod nas nema firme koja bi mogla da izvede taj posao, jer je to isuviše komplikovano.

Kako je rekao, naše firme će raditi kao podizvođači, "ali da firma dobije taj posao - to je za nas veoma veoma teško u ovom stadijumu".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво