Ronaldo: Zbog Pereza sam napustio Real

Petostruki najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo otkrio je da je predsednik Reala Florentino Perez razlog zašto je napustio Madrid i prešao u Juventus.

Ronaldo je dodao da je osetio da više nije bio vrednovan koliko zaslužuje posle brojnih titula, odnosno tri uzastopne Lige šampiona i da je zato u transferu vrednom 100 miliona evra pojačao Juventus.

"Osećao sam unutar kluba, pre svega od predsednika, da me ne tretiraju kao kada sam došao. Pet godina u Realu bio sam Kristijano Ronaldo, a potom sve manje. Perez me je gledao drugim očima, kao da nisam bio nezamenjiv", rekao je Ronaldo za Frans fudbal.

Za Pereza dodaje da je uvek imao utisak da se ne trudi da ga zadrži u kraljevskom klubu, a veliki uticaj na njegovu odluku imao je i odlazak trenera Zinedina Zidana.

"Da je sve bilo stvar novca otišao bih u Kinu i zarađivao pet puta više nego u Juventusu ili Realu. Nisam došao u Juventus zbog novca. U Madridu sam zarađivao isto, ako ne i više. Razlika je u tome što su me u torinskom klubu zaista želeli. Jasno su mi to stavili do znanja i pokazali delima", navodi Portugalac.

Osvajanje Zlatne lopte po šesti put, naglašava, nije mu opsesija.

"Ne postavljam to pitanje u ovim uslovima. Već znam, u srcu, da sam jedan od najboljih igrač u istoriji. Naravno da želim da osvojim opet Zlatnu loptu, bila bi laž da kažem suprotno. Mislim da je zaslužujem", završava Ronaldo.

Ronaldo je imao spor početak u Juventusu, ali je u poslednje vreme uhvatio svoj ritam i stigao do brojke od sedam golova na 10 utakmica u Seriji A.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво