Navijači Olimpika napali autobus sa fudbalerima Lacija

Pristalice Olimpika napale autobus sa fudbalerima Lacija neposredno pre početka meča Lige Evrope na "Velodromu". Policija intervenisala i šmrkovima rasterala domaće pristalice.

Navijači Olimpika iz Marselja napali su ispred "Velodroma" autobus sa fudbalerima Lacija, pre utakmice trećeg kola Lige Evrope.

Policija u Marselju brzo je reagovala i vodenim šmrkovima rasterala pristalice domaće kluba.

Sukobi u Marselju počeli su još u sredu uveče, kada su se navijači dva kluba sukobili na dokovima jedne od najvećih luka u Evropi.

U noći između srede i četvrtka, oko 80 pristalica Lacija, poznatih po fašističkim stavovima, u blizini luke napali su domaće navijače, koji važe za militantne antifašiste.

Veći sukob sprečila je policija korišćenjem suzavca, ali su ukupno tri osobne povređene u tuči u kojoj su Italijani koristili noževe i palice.

Lacio je savladao ekipu Olimpika sa 3:1 u utakmici trećeg kola Lige Evrope. 

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво