Milojević: Liverpul fantastičan, ali tražićemo šansu

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je večeras da je Liverpul fantastična ekipa, ali da će crveno-beli tražiti šansu da iznenade na Enfildu. Meč je na programu u sredu od 21.00 čas, direktan prenos je na Prvom programu, strim je na RTS Planeti, tok meča pratite na našem portalu.

"Fantastičan su tim, imaju prepoznatljiv napadački stil. Vidi se pečat trenera Jirgena Klopa. Igraju u jakoj ligi, imaju više iskustva od nas, ali tražićemo svoju šansu. Prvo da zatvorimo prilaze našem golu, a onda i da ih iznenadimo u napadu", rekao je Milojević na konferenciji za medije u Liverpulu.

Zvezda će sutra igrati bez povređenih Marka Marina i Milana Rodića, a Milojević je na pitanje da li je kapiten Vujadin Savić spreman, uz osmeh, rekao:

"Videćete sutra (sreda)"

Defanzivac Crvene zvezde Miloš Degenek rekao je da je atmosfera u ekipi odlična i da će dati sve od sebe da odigraju najbolju moguću utakmicu i ostvare pozitivan rezultat.

"Iskustvo iz Pariza će nam pomoći, Liverpul možda nema takve individualce kao PSŽ, ali uradili smo dobru pripremu i verujem da možemo da im pariramo."

On je naglasio da u ekipi Liverpula svakako najveća opasnost preti od sjajnih napadača i posebno upozorio na prekide.

"Imaju mnogo dobrih igrača, napadači svi mogu da daju gol, ali potrudićemo se da im se suprostaimo", poručio je Degenek, uz konstataciju da je Enfild kultni stadion, ali da je njegov fokus na zadatke na terenu i da isto igra bez obzira na stadion.

Utakmica između Liverpula i Crvene zvezde igra se u sredu od 21 sat. Direktan prenos je na našem Prvom programu, strim je na RTS Planeti.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво