Džaja pred meč na Enfildu: Najvažnije je da odigramo dostojanstveno

Počasni predsednik FK Crvena zvezda Dragan Džajić izjavio je da najvažnije da tim Vladana Milojevića odigra dostojanstveno i najbolje što može na gostovanju Liverpulu u Ligi šampiona.

"Na treneru Milojeviću je da sastavi tim i pripremi ga, do sada je radio veoma uspešno. On je dobar trener i verujem da će napraviti pravu strategiju. Najvažnije u ovom trenutku je da Zvezda odigra dostojanstveno", rekao je Džajić novinarima na aerodromu Nikola Tesla pred put u Englesku.

Treća Zvezdina zvezda dodaje da crveno-bele očekuje jako težak posao, sličan onom kao protiv Pari Sen Žermena u Francuskoj.

"Očekujemo teško utakmicu, kao što je bila u Parizu. Teško je reći šta Crvena zvezda može da uradi, takav je fudbal.... Pokušaćemo da odigramo najbolje moguće", zaključio je Džajić.

Utakmica 3. kola C grupe Lige šampiona Liverpul - Crvena zvezda igra se u sredu od 21 sat po srednjeevropskom vremenu, uz prenos na RTS-u.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи