Real u januaru dovodi Ibrahimovića?

Trostruki uzastopni šampion Evrope Real Madrid pokušaće da probleme sa efikasnošću reši dovođenjem fudbalera El-Ej Galaksija Zlatana Ibrahimovića u januarskom prelaznom roku, ekskluzivno je objavio ugledni španski radio "Kadena Kop".

Madriđani posle odlaska Kristijana Ronalda nisu ni senka ekipe koja je dominirala u Evropi, trenutno su tek sedmi u španskoj Primeri, a kako se navodi, iskusni 37-godišnji Šveđanin mogao bi da bude idealno rešenje.

Ibrahimović ove sezone sjajno igra u MLS ligi, a povoljna okolnost za Real je i činjenica da bi došao bez obeštećenja jer mu ističe ugovor.

Šveđanin je već igrao u Španiji, ali u dresu najvećeg rivala Barselone, od 2009. do 2011. godine.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво