"Kralj" još jednom na kolenima, pobeda Barse u senci povrede MEsija

Fudbaleri Reala izgubili su na svom terenu od Levantea 2:1, u utakmici devetog kola La Lige. To je četvrti poraz Madriđana u poslednjih pet mečeva u svim takmičenjima. Barselona savladal Sevilju sa 4:2, Mesi u 17. minutu napustio meč zbog povrede ruke.

Fudbaleri Reala su trostruki uzastopni šampioni Evrope, ali u ovom periodu ne mogu nikoga da pobede. Poslednji udarac "kralju" naneo je Levante, koji je na "Bernabeu" slavio 2:1.

Gosti su već u prvom pooluvremenu imali dva gola prednosti, pogocima Moralesa i Rođera sa bele tačke.

Jedini gol za Real postigao je Marselo u 72. minutu utakmice.

Fudbaleri Real Madrida postavili su neslavan rekord kluba od čak 481 minuta bez postignutog gola. 

Real je posle trećeg poraza u poslednja četiri kola trenutno na petom mestu na tabeli Primere i to posle nepotpunog devetog kola.

Barselona je savladala Sevilju na svom terenu sa 4:2. Pobeda je pala u senku povrede Mesija, koji je u 17. minutu nakon jednog duela pao na desnu ruku, a nakon lekarske intervencije morao je da napusti meč.

Barsa je povela u već u drugom minutu golom Kutinja na asistenciju Mesija. Prednost je uvećao Mesi u 12. minutu, a asistirao mu je Suarez.

Suarez je bio siguran sa bele tačke u 63. minutu. Sevilja je smanjila u 79. preko Saraabija. Dok je Rakitić otklonio sve nedoumice, ukoliko su postojale, kada je u 88. minutu povećao na 4.1. Konačan rezultat postavio je Murijel u prvoj minuti nadoknade.  

 

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво