Vidal, tuča zbog koje boli džep

Čileanski fudbaler Arturo Vidal kažnjen je sa čak 800.000 evra od Suda u Minhenu zbog tuče prošle godine dok je bio član Bajerna.

Vezista Barselone sankcionisan je sa 80 dana u vrednosti plate, odnosno 10.000 evra po danu, a nije prisustvovao presudi u Minhenu zbog utakmice reprezentacija Čilea i Meksika, javlja Bild.

Vidal je zajedno sa polubratom okrivljen da je napao jednu osobu u noćnom klubu u Minhenu, što se videlo na snimcima sigurnosnih kamera.

Čileanac je poznat je po burnom temperamentu, čak je dolazio na treninge reprezentacije i u Bajernu u alkoholisanom stanju i zato bio kažnjavan.

Karakter mu je došao i do izražaja u Barseloni, nakon što se javno bunio zbog male minutaže jer je samo dva puta bio u startnoj postavi na osam utakmica La Lige.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво