Anri: Gvardiola i Venger me spremili za izazov

Novi trener Monaka i nekadašnji fudbaler Arsenala i Barselone Tijeri Anri, izjavio je da je dosta naučio od svojih tadašnjih trenera Arsena Vengera i Pepa Gvardiole i da je spreman da Monako vrati na put stare slave.

Najbolji strelac Francuske reprezentacije i nekadašnji fudbaler između ostalog Arsenala, Barselone, Juventusa i Monaka u kojem je započeo fudbalsku karijeru, sada na istom mestu počinje i svoju trenersku.

"Kada je stigla ponuda Monaka, nisam razmišljao, odluka je bila logičan potez. Ovo je mesto gde je sve za mene počele, ovaj klub će uvek imati veliko mesto u mom srcu i činjenica da mi je pružio novi početak, trenerski, je ostvarenje sna", izjavio je Anri po dolasku u Monako, sa kojim je potpisao trogodišnji ugovor.

"Učio sam od onih sa kojima sa radio, nekada na dobrim njihovim potezima, nekada na njihovim greškama. Arsen je mnogo stvari otključao u mom mozgu, pogotovo taj prelaz iz omladinaca u profesionalce i kako se treba ponašati u profesionalnom fudbalu. Pep je potpuno drugačija priča. Kada sam došao u Barselonu, on me je ponovo naučio kako da gledam i igram fudbal", izjavio je Anri.

"Sa Pepom, možete da krenete da pričate o fudbalu sve dok ne zaspite, ali on će i dalje da nastavi da priča o fudbalu. On je mnogo ispred svih, ispred igre", dodao je Francuz.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво