Totenhem, Junajted i Juventus u trci za Milenkovića

Engleski fudbalski klub Totenhem pridružio se Mančester junajtedu i Juventusu u trci za potpis srpskog reprezentativca iz Fiorentine Nikole Milenkovića, prenosi Miror.

Premijerligaš iz Londona zainteresovan je da 21-godišnjeg defanzivca dovede već u januarskom prelaznom roku kao naslednika Tobija Aldervirelda, čiji se odlazak očekuje najkasnije do leta.

Milenković, kao i Aldervireld, pođednako uspešno može da pokrije dve pozicije u odbrani - beka i štopera, pa je zato označen za transfer u januaru.

Juventus je već ponudio 30 miliona za Milenkovića, koga je menadžer Junajteda Žoze Murinjo gledao u Podgorici u meču Crne Gore i Srbije i bio oduševljen viđenim.

Milenković je tek krenuo drugu sezonu u Firenci, a ove se ustalio u startnoj postavi i čak bio strelac dva gola u Seriji A.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво