Kijeza: Mnogo je 60 miliona, srećan sam u Fiorentini

Italijanski fudbalski reprezentativac Federiko Kijeza izjavio je da je srećan u Fiorentini i da se ne obazire na interesovanje Juventusa, Intera i Napolija. Kijeza priznaje da je cena od 60 miliona evra, koliko Fiorentina potražuje, previsoka i "preterana".

"Razmišljam samo o tome kako da potvrdim kvalitet i cenu, za koju mislim da je preterana. Svaki meč hoću da pokažem ko je Federiko Kijeza i sav fokus mi je na narednoj utakmici protiv Kaljarija. Srećan sam u Fiorentini", rekao je Kijeza za Korijere delo Sport.

Fiorentina je ovog leta odbijala sve ponude za talentovanog 21-godišnjeg bočnog napadača, pre svih od Juventusa.

Federiko Kjeza je sin proslavljenog italijanskog fudbalera Enrika Kijeze, ponikao je u klubu iz Firence i za A reprezentaciju Italije sakupio devet utakmica.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво