Ivanović želja Barselone u januarskom prelaznom roku

Rekorder po broju utakmica za fudbalsku reprezentaciju Srbije, Branislav Ivanović, mogao bi u januaru da napusti Zenit i obuče dres Barselone, prenosi Mundo deportivo. Kako se navodi, Katalonci iskusnog 34-godišnjeg defanzivca, svojevremeno jednog od najboljih na planeti, vide kao odličnu opciju da zameni povređene Samjuela Umtitija i Tomasa Vermalena.

Sem dugogodišnjeg kapitena Srbije, u igri su i dvojica igrača iz Primere, Đene Dakunam iz Hetafea i Unaj Nunjez iz Bilbaoa, ali prednost Ivanovića je to što ne bi bio skup, zbog godina, ali i činjenice da mu na leto ističe ugovor sa Zenitom.

Zanimljivo, Katalonci su i pre dve godine želeli Ivanovića, u trenutku kada je izgubio poziciju startera u Čelsiju, ali je on tada izabrao povratak u Rusiju, gde je posle odlaska iz OFK Beograda igrao za Lokomotivu iz Moskve.

Ivanović je sa Čelsijem osvojio deset trofeja, uključujući tri Premijer lige, Ligu šampiona i Ligu Evrope.

Za Srbiju je odigrao 105 utakmica i postigao 13 golova.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи