Srbija u Bukureštu igra za prvo mesto u grupi

Fudbalska reprezentacija Srbije igra od 15.00 u Bukureštu protiv Rumunije utakmicu u Grupi 4 C Lige nacija.

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić ocenio je da je duel s Rumunima izvesno odlučujući za prvo mesto u grupi i da su njegovi igrači spremni za veliku borbu.

"Čeka nas veoma kvalitetan rival, poštujemo ih, pobedom u Litvaniji istakli su kandidaturu za prvo mesto", rekao je Krstajić na konferenciji za medije u Bukureštu.

"Nemamo dodatni pritisak, gledamo naš kvalitet i sve to nas dodatno motiviše da pružimo dobru partiju i sve ćemo učiniti da tako i bude", istakao je Dušan Tadić. 

Utakmica u Bukureštu počinje u 15 časova, uz lajv-blog na našem sajtu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво