Zvezda: Istražiti do kraja, želimo istinu

Fudbalski klub Crvena zvezda demantovao je pisanje francuskog sportskog lista Ekip da je neimenovani funkcioner Zvezde hteo da uplati pet miliona evra na ubedljiv poraz u Parizu, i saopštio da takvi navodi nanose veliku štetu ugledu kluba.

Ekip je preneo da je Evropska fudbalska unija upozorila francuske vlasti da postoji sumnja u pokušaj nečasnih radnji uoči meča fudbalera Pari Sen Žermena i Crvene zvezde (6:1) u Parizu u Ligi šampiona.

"Crvena zvezda sa najvećom dozom ljutnje i gnušanja odbacuje pisanje francuskog lista Ekip vezano za sumnje u ishod rezultata utakmice Pari Sen Žermen – Crvena zvezda, i umešanosti bilo koga iz FK Crvena zvezda u eventualne nečasne radnje", poručuju iz Zvezde u saopštenju dostavljenom medijima.

Sa Marakane su pozvali istražne organe da do kraja sve istraže.

"Navodi iz tog teksta mogu naneti veliku štetu ugledu i renomeu našeg kluba i zato FK Crvena zvezda insistira i kod Uefe i kod nadležnih istražnih organa u Srbiji i u Francuskoj da ove sumnje istraže do kraja i da se dođe do istine. Današnje tehnologije i razni drugi mehanizmi su toliko napredovali da je prosto nemoguće da ovaj eventualni slučaj ostane nerazjašnjen", kaže se u saopštenju.

Iz Zvezde očekuju da će istina izaći u najkraćem mogućem roku na videlo.

"FK Crvena zvezda očekuje da se do istine o svemu ovome mora doći u što kraćem roku i da se mora skinuti bilo kakva sumnja o umešanosti bilo kojeg člana našeg kluba u eventualne nečasne radnje", zaključuje se u saopštenju.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи