Mirković: Srbija zasluženo do pobede u Crnoj Gori

Trener fudbalera Partizana Zoran Mirković kaže da je Srbija zasluženo pobedila Crnu Goru, selekciju u kojoj je do skoro bio pomoćnik selektoru Ljubiši Tumbakoviću, i istakao da je domaćin previše respektovao "orlove".

Srbija je u prvom, istorijskom meču od razlaza dve države 2006. godine slavila u Podgorici 2:0 golovima Aleksandra Mitrovića.

"Srbija je zasluženo pobedila, a Crna Gora je ušla u utakmicu sa previše respekta, sve do kraja prvog poluvremena. "Namestio" se i penal, koji je bio čist, dok je u drugom delu domaćin više rizikovao, ali je bilo više prostora za Srbiju", rekao je Mirković novinarima u Sportskom centru Teleoptik u Zemunu.

On je analizirao učinak fudbalera Partizana iz crnogorske selekcije - Aleksandra Šćekića i Marka Jankovića.

"Šćekić je odradio ono što se tražilo od njega, iako je bio mnogo defanzivan. Janković je igrao dobro kad je ušao, procena je bila da krene sa klupe jer je bio rovit", rekao je Mirković, uz konstataciju da je Crnoj Gori mnogo nedostajao povređeni Stefan Savić i da, za razliku od Srbije, ne može da nadoknadi takav gubitak.

Dodaje i da je defanzivac crno-belih Nemanja R. Miletić zaslužio poziv u reprezentaciju Srbije, bez obzira što je došao naknadno zbog povreda pojedinaca.

Mirković je zadovoljniji igrama Partizana u poslednje vreme, ali i veruje da može bolje.

"Bojim se da sam tip koji će uvek da nađe nešto "ali", jer smatram da kad je nešto dobro, uvek može bolje. Tome težim", zaključio je on.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво