Krstajić: Bratski u Podgorici, momci pokazali kvalitet

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić nakon pobede protiv Crne Gore u Podgorici sa 2:0, rekao je da je prezadovoljan igrom i pobedom i apostrofirao bratski doček u Podgorici.

"Sve je bilo u Crnoj Gori bratski. Žao mi je što je pre utakmice bila priča da je utakmica visokog rizika. Ne znam razlog kad nema problema nikakvih. Pravimo famu bez pokrića. Utakmica je pokazala na terenu i tribinama da su navijači bili korektni, igrači, prava fajterska borba", izjavio je Krstajić na konferenciji za medije.

On je posebno naglasio veliki broj mladih igrača u timu, što je dokaz da Srbija ima budućnost.

"Momci su pokazali kvalitet i karakter. Utakmicu je počelo devet klinaca od 11, totalno podmlađena ekipa. Jedino Dušan Tadić iz stare generacije i Rukavina. To je još jedan plus i podstrek za dalji rad", kazao je selektor.

Prema njegovim rečima, nije ga razočarala Crna Gora, nego je njegova ekipa sjajno kontrolisala igru, pogotovo u prvom poluvremenu.

"Znali smo da Crna Gora ima odličan kvalitet, bez obzira na to što je falillo par igrača. I nama su dva ključna, ali oni koji su igrali su pokazali karakter. Ovi momci imaju budućnost i to su pokazali", rekao je Krstajić.

Sledi duel u Rumuniji i Krstajić kaže da treba pobedu u Podgorici veoma brzo zaboraviti .

"Imamo malo vremena da se spremimo, koncentracija mora da bude maksimalna na narednog protivnika", zaključio je Krstajić.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво