Azar: U Španiji mogu da osvojim "zlatnu loptu", ali ne idem u januaru

Belgijski fudbaler Eden Azar izjavio je da bi u Španiji imao mnogo veće šanse da osvoji "zlatnu loptu", ali da neće napustiti Čelsi u januarskom prelaznom roku.

Azar je već duži period meta madridskog Reala, a Belgijanac je u nekoliko navrata izjavio da bi voleo da zaigra za taj klub.

"Da, smatram sebe jednim od najboljih fudbalera današnjice. Svakako da mogu još da napredujem, da postižem još golova i asistencija. Uvek može da se napreduje u fudbalu. Nagrada za zlatnu loptu u proteklih mnogo godina išla je igraču iz Španske lige, zato verovatno tamo moram da odem", izjavio je Azar.

Belgijanac je dodao da se to ipak neće desiti u januarskom prelaznom roku.

Azar u poslednje vreme igra fantastično i predvodi Čelsi u jednom od najboljih početaka sezone u klubu, pošto tim iz Londona još uvek ne zna za poraz.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво