Krstajić: Relacija sa Matićem je perfektna...

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić rekao je da je relacija između stručnog štaba, ekipe i Nemanje Matića perfektna, ali da se nije čuo sa njim nakon "misteriozne poruke" na Instagramu.

"Znam da je vama to interesantno, bez obzira što sledi istorijska utakmica sa Crnom Gorom. Biću iskren, čuli smo tokom vikenda dva-tri puta i rekao mi je da bi zbog povrede članka posle utakmice sa Njukaslom ima probleme i da bi bilo dobro da odmori. Izašao sam mu u susret. Posle pregleda smo se čuli porukama, da je prošlo sve kako treba. Posle toga se nismo čuli i bilo bi neozbiljno da komentarišem", rekao je Krstajić na konferenciji za medije u Podgorici.

On je dodao da živi za dan da održi konferenciju bez pritiska zbog nefudbalskih stvari.

"Nadam se da će mi se desiti posle ove dve utakmice i to okupljanje u novembru. Te stvari doživljavam i proživljavam, kako je meni, to zna moja porodica, čista obraza izlazim u javnost. Stojim iza rezultata i za ono što se dešava u ekipi", dodao je selektor.

Krstajić je opet ponovio da razmišlja o opciji da meč sa Crnogorcima počne sa dva špica (Mitrović i Prijović).

"Utakmica sa Crnom Gorom je specifičnija od drugih, suvišno je pričati o tome moja porodica sa očeve strane živi u Crnoj Gori. Za mene specifično jer ovde često dolazim, rođen sam u Bosni, živim u Vojvodini. Takođe, u Beogradu ima dosta Crnogoraca, imaju stanove.

Treba da bude sportski, veliki spektakl u regionu, igraju dve bratske zemlje i ne razmišljam o utakmici kao utakmici visokog rizika, to je suludo", poručio je Krstajić.
Utakmica između Crne Gore i Srbije igra se sutra od 20.45 sati.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво