Lakazet i Obamejang deklasirali Fulam

Fudbaleri Arsenala savladali su u malom londonskom derbiju na Krejven kotidžu ekipu Fulama sa ubedljivih 5:1 u meču 8. kola Premijer lige.

Timu Slaviše Jokanovića ove nedelje do vrha su mrežu napunili Lakazet i Obamejang sa po dva pogotka, dok je jedan postigao Aron Ramzi.

Ekipa Fulama je na poluvreme otišla sa kakvom, takvom nadom. Arsenal je poveo u 29. minutu golom Lakazeta dok je Širle u 44. minutu doneo izjednačenje.

U drugom delu meča sledi kanonadda "tobdžija"... Lakazet se opet upisao u strelce u 49. minutu.  Ramzi je u 68. minutu zamenio Ivobija, a samo minut kasnije povećao rezultat na 3:1. Onda je na scenu stupio Obamejang, koji je ušao sa klupe, i za dva puta se upisao u strelce.

Arsenal je ovom pobedom izbio na četvrto mesto sa 18 osvojenih bodova. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво