Milojević: Nema vremena za tugu, ide naredna utakmica

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je da je jako dobro što u profesionalnom fudbalu brzo dolazi naredna utakmica i nema mnogo vremena ni za radost, ni za tugu. Zvezda u nedelju gostuje Zemunu u 11. kolu Superlige sa još "svežim ranama" posle poraza od Pari Sen Žermena u Ligi šampiona 6:1.

"Nikome nije prijatno posle izgubljene utakmice, ali što pre dignete glavu i prevaziđete poraz, to ste jači i veći. Zato su profesionalci. Dobro je što u fudbalu uvek ima naredna utakmica i sve misli se odmah usmere na nju", rekao je Milojević na konferenciji za medije.

Kako je naveo, kao što ne možete mnogo da se radujete posle pozitivnih rezultata, tako i posle poraza nema vremena da se misli na njega.

"To je veličina karaktera i profesionalizma, a moji momci verujem da imaju karakter, to su više puta pokazali".

Kada je kadrovska situacija u pitanju Milojević je rekao:

"Boaći je počeo da trenira, videćemo kakva je situacija sa njim. Savić sigurno neće igrati protiv Zemuna, obnovio je tu povredu, ali je dobro što ide reprezentativna pauza i verujem da će se brzo vratiti. Ima još problema usled prehlade i virusa, pa ćemo više znati posle treninga", poručio je Milojević.

Utakmica između Zemuna i Crvene zvezde igra se sutra od 13 sati.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи