Zvezda igra u drugoj najskupljoj grupi Lige šampiona!

Dan nakon teškog poraza Crvene zvezde u Parizu, pojavio se interesantan grafikon koji otkriva da je srpski šampion u drugoj najskupljoj grupi Lige šampiona, kao i to da je treći sa kraja po vrednosti tima.

Crvena zvezda posle dva kola u Ligi šampiona ima jedan bod i jedan dati gol, uz šest primljenih protiv PSŽ-a.

Da to i nije toliko iznenađujuće možda najbolje može da objasne podaci sa grafikona koje je objavila ruska sportska televizija Matč na svom Tviter profilu, a koji se pozivaju na Transfermarket.

Prema tim proračunima, Zvezda se nalazi u drugoj najskupljoj grupi Lige šampiona (grupa C), čija vrednost timova iznosi dve milijarde dva miliona i šeststo hiljada funti! Naravno, crveno-beli su najjeftiniji tim u grupi sa vrednošću sastava od 39,51 milion funti.

Prvo mesto u grupi drži Liverpul sa 788,4 miliona, dok PSŽ na drugom mestu ima 734,85 a Napoli je treći sa "svega" 440,1 milion.

Jedina grupa koja je vrednija od one u kojoj se nalazi srpski šampion je grupa B, koju čine Barselona, Totenhem, Inter i PSV.

Zanimljivo je da vrednost tima Vladana Milojevića nije najmanja u elitnom takmičenju, pošto nižu vrednost imaju sastavi AEK-a (34,56) i Plzena (27,32 miliona britanskih novčanica).

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво