Kiks Barse, Valensija pobedila u San Sebastijanu

Fudbaleri Barselone odigrali su 1:1 na svom terenu protiv Atletika iz Bilbaoa, u meču sedmog kola La Lige. Valensija kao gost savladala Real Sosijedad 1:0. Derbi meč od 20.30 igraju Real i Atletiko. Sevilja savladala Eibar 3:1.

Posle poraza od Leganjesa, Barselona je ponovo kiksirala, ovoga puta odigravši na svom terenu 1:1 protiv Atletika iz Bilbaoa.

Gosti iz Baskije poveli su na "Kamp Nou" golom De Markosa u 41. minutu, da bi izjednačenje i bod Kataloncima doneo rezervista Munir u 84. minutu utakmice.

Barselona je ipak zadržala prvo mesto na tabeli sa 14 bodova, jednim više od madridskih rivala Reala i Atletika, koji međusobni duel igraju večeras od 20.30.

Valensija je konačno pobedila i to ekipu Real Sosijedad u gostima, a strelac jednig gola na meču bio je Kevin gameiro u 46. minutu utakmice.

Sevilja je, posle pobede nad Realom, savladala kao gost ekipu Eibara 3:1.

Svi golovi postignuti su u drugom poluvremenu, a strelci za Sevilju bili su Silva i Banega (dva), dok je utešni pogodak za domaćina postigao Žordan u poslednjim trenucima meča.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво