Da li je Kolina komentarisao gol Boaćija?

Mada je beogradski "večiti" derbi odigran još u nedelju, i dalje se polemiše o Boaćijevom golu, što je, kako tvrdi beogradski dnevnik Blic, prokomentarisao i Pjerluiđi Kolina. Beogradski Nedeljnik javlja da se Kolina nije izjašnjavao o kontroverznom detalju iz derbija.

Gol. Nije gol. Penal pre gola. Nema govora o penalu. Matematičari. Geodeti... Mnogo priča i mnogo raznih aktera oglasilo se povodom 158. "večitog" derbija, koji je odigran u nedelju (1:1).

Pošto se gol-tehnologija ne primenjuje u Superligi Srbije, odluku da je gol doneo je sudija kraj gola Nenad Đokić, koji je i priznao gol Boaćija, a tu njegovu odluku uvažio je glavni arbitar Grujić.

To je izazvalo proteste u redovima crno-belih, kako na terenu, tako i van njega.

Taj "slučaj" dospeo je i do Italije, a za komentar je upitan i legendarni arbitar Pjerluiđi Kolina, koji pak nema dilemu: gol je čist!

"Na snimku se sve jasno vidi, čuvar mreže vadi loptu koja je bar pola metra u golu. Da sam ja bio sudija, takođe bih pokazao na centar", rekao je Kolina za italijansku radio-emisiju Top gol, a prenosi Blic.

Crvena zvezda je prva na tabeli sa 25 bodova, odnosno pet više od Partizana i Radničkog, koji dele drugo mesto.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво