Sudiji koji je priznao Boaćijev gol prete, on se ne plaši

Fudbalski sudija iz Užica Nenad Đokić dobio je brojne pretnje posle 158. "večitog" derbija, u kojem je priznao gol Ričmonda Boaćija.

Đokić, inače jedan od najboljih srpskih sudija i internacionalac, kao arbitar iza gola signalizirao je Danilu Grujiću da je lopta posle udarca glavom Boaćija prešla zamišljenu gol-liniju.

"Ne mogu ni sam da izbrojim koliko sam uvredljivih i pretećih poruka dobio. Ne plašim se nikoga i samo iz tog razloga se nisam obraćao policiji. Ako naude meni i mojoj porodici, država neka radi svoj posao, a mene će imati ko da osveti", istakao je Đokić u izjavi za Sportski žurnal.

"Večiti" derbi, 158. po redu, odigran je u nedelju i završen je nerešenim rezultatom – 1:1.

Crvena zvezda je prva na tabeli sa 22 boda, dok Partizan ima dva boda manje i utakmicu više na drugom mestu.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 10. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара