Zvezda gostuje Napretku u Kruševcu

Lider šampionata Crvena zvezda igra u Kruševcu od 18.30 časova zaostali meč petog kola Superlige Srbije.

Derbi je "arhiviran", a ekipa Vladana Milojevića nastavlja takmičenje u domaćem prvenstvu gostovanjem Napretku u Kruševcu.

"Posle derbija nemamo mnogo vremena jer već idemo u Kruševac, ekipi koja nam je rezultatski napravila dosta problema prošle sezone. Poštujemo Napredak, uvek je imao stabilnost. Sačuvao je tim, što znači da ima kontinuitet, pravio je dobre rezultate i može dosta da pokaže sa iskusnim trenerom kao što je Milorad Kosanović. Sigurno nas očekuje dobra i teška utakmica", rekao je Milojević je na konferenciji za medije.

Milojević je najavio određene promene u sastavu, zbog problema sa povredama.

Zvezda je i dalje prva sa 22 boda, uz meč manje, slede Radnički iz Niša i Partizan sa 20.

Odložena utakmica 5. kola Superlige između Napretka i Crvene zvezde igra se od 18.30 sati u Kruševcu. Meč nije odigran u prvobitno planiranom terminu, zbog učešća Crvene zvezde u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи