Iz Zvezde tvrde: Golu Boaćija prethodio penal

Fudbalski klub Crvena zvezda napravio je korak dalje u polemici oko "spornog pogotka" Ričmonda Boaćija u 158. "večitom" derbiju tvrdnjom da je golu prethodio nedosuđeni penal.

Crveno-beli su kao dokaz na društvenim mrežama objavili fotografiju na kojoj se vidi kako mladi defanzivac Partizana Svetozar Marković sa obe ruke vuče Boaćija prilikom udarca glavom posle kojeg je postigao gol za izjednačenje.

Nakon toga Boaći je postigao izjednačujući gol, koji je priznat tek nakon konsultacije sudije Grujića sa pomoćnikom Đokićem, koji je potvrdio da je lopta prešla gol-liniju. 

Derbi je završen rezultatom 1:1.

Број коментара 16

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво