Milojević: Čist gol; Mirković: Verujemo sudiji, ali i Stojkoviću

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je da nema dilemu da je izjednačujući gol u derbiju protiv Partizana regularan. Trener fudbalera Partizana Zoran Mirković izjavio je da je ekipa odigrala skoro perfektan meč protiv Zvezde, ali da ostaje veliki žal što nije uspela da pobedi.

"U pripremi smo očekivali ovakvu utakmicu. Nismo izašli dobro, u derbiju je to jako bitno. Teško je vratiti se, ali uspeli smo u drugom poluvremenu da se konsolidujemo i bez obzira na njihovu prečku, mislim da smo bili bolji. Svima je pripalo po poluvreme', rekao je Milojević na konferenciji za medije.

On je priznao da je euforija zbog Lige šampiona ostavila trag na njegove igrače.

"Nismo bili dobri, ali imali smo neke igrače pod virusom, ali pazite, ovo je specifična utakmica, pa i za Marina koji je veliki igrač. Euforija je normalna, Liga šampiona, meni je žao što Partizan nije u Ligi Evrope. Ne igra samo kvalitet u derbiju. Idemo dalje, sutra je novi dan"

Milojević je izjavio da nema dileme kod izjednačujućeg gola.

"Gol čist kao suza. Istog trenutka smo gledali snimak, na svakom se vidi da je unutra. Za mene je gol čist"

Milojević je dodao da nema ništa protiv VAR-a.

"Gol tehnologija postoji u Evropi, sigurno bi pokazao da je gol. Ja sam za to. Ali, kako će to kod nas? Voleo bih da vidim VAR u Bugarskoj, Bosni, Crnoj Gori, regionu. Ovo je Balkan, bojim se da bi se na 30 sekundi tražio VAR. A opet, ako želimo u korak sa svetom, nemam dilemu", rekao je Milojević i konstatovao da šampionska trka, naravno, ne može da bude završena jer je početak prvenstva.

Trener Partizana Zoran Mirković pohvalio je igru svojih izabranika.

"Momci su odigrali odlično, pokazali veliku borbenost, ali ostaje žal za celim plenom. Dobro smo otvorili utakmicu, imalu tu dozu agresije koja nam je ranije nesoatajala, ali nažalost dali smo samo jedan gol", rekao je Mirković.

On je istakao da je sada jasno u kakvoj su zabludi bili svi koji su o njegovim igračima govorili loše.

"O mojim igračima se prethodnih dana pisalo mnogo lošega, mislim da su pokazali da zaslužuju više respekta. Moramo da igramo svaku utakmicu ovako, to je put".

Mirković je i prokomentarisao Zvezdin gol.

"Nije bilo teoretske šanse sa vidim, sudija je dosudio gol, ostaje da mu verujemo, ali verujem i golmanu Stojkoviću koji tvrdi da nije prešla. Snimak će pokazati, ako ga ima, ako ne, otišlo je u nebo"

Trener Partizana jasno je rekao sa se zalaže za uvođenje VAR-a.

"Kad se dešavaju stalne greške, ne mislim samo na Parizan, ekipe napuštaju teren, ljudi odlaze, ako sudije ne vide, onda neka vidi VAR. Ja sam za to, iskreno kažem, mada bi to o mom klubu moglo da napravi problem", poručio je Mirković. 

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво