Partizan i Zvezda igraju 158. "večiti" derbi

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde igraju derbi meč devetog kola Superlige Srbije. Crno-beli su domaćini 158. "večitog" derbija, koji u velikoj meri može odlučiti dalji tok šampionata. Utakmica se igra od 19.00 časova, kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.

Crvena zvezda je šampion, takmiči se u Ligi šampiona, a u prvih sedam mečeva u šampionatu Srbije zabeležila je sve pobede.

S druge strane, Partizan je posle smene Miroslava Đukića krenuo sa boljim rezultatima, ali ne i sa igrom, čega je svestan i novi trener Zoran Mirković.

Zvezda je nesumnjivo u boljoj formi, ali stara floskula kaže "u derbiju nema favorita", pa ćemo posle 90 minuta velike borbe saznati ko je bliži osvajanju nove titule.

"Večiti" derbi, 158. u istoriji, igra se na stadionu Partizana od 19.00, a kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи