Aplauzi za Petra Ristića

Omladinska škola Brodarca jedna je od najboljih u našoj zemlji u poslednjih nekoliko godina, a njihov mladi fudbaler Petar Ristić dobio je priznanje za jednog od najtalentovanijih igrača u našoj zemlji.

Omladinci Brodarca prošle sezone nastupali su u omladinskoj Ligi šampiona kao prvaci Srbije. Snage su tada odmerili i sa vršnjacima Mančester junajteda od kojih su našalost ispali u plej-ofu za ulazak u grupnu fazu takmičenja.

Član te ekipe bio je i Petar Ristić, koji je dobio najviše glasova u izboru Sportifika za najtalentovaniji tim Srbije.

Nagradu Petru Ristiću dodelila je Ruža Ilić, koja smatra da je ovo samo prvi korak u promociji mladih sportista i trenera putem interneta, en samo u našoj zemlji, već i širom sveta.

Ova društvena mreža koja okuplja više od 10.000 talentovanih sportista, fudbalera i trenera koji se aktivno bave sportom, omogućila je svakom mladom takmičaru da njegovi rezultati budu vidljivi. Tu nema lajkova, već aplauza kojima su sportisti nagrađeni za svoj učinak.

Aleksa Pejić je saigrač mladog Petra Ristića. Zajedno su prošli sve mlađe kategorije Brodarca, a za svog klupskog kolegu i druga ima samo reči hvale, svestan da će mu ovakvo prizanje biti samo podstrek na putu ka profesionalnoj karijeri.

Drogba, Ibrahimović, Mesi, Kristijano Ronaldo i Grizman neki su od najpopularnijih fudbalera na društvenim mrežama. Iako je ova mreža specijalizovana samo za licencirane sportiste i trenere, pitanje je koliko ta popularnost utiče na mlade igrače.

Željko Kalajdžić, trener Brodarca, smatra da su društvene mreže neizostavni deo savremenog društva i da, ukoliko se pravilno i umereno koriste, ne bi trebalo da budu prepreka mladim igračima na putu ka uspehu.

Omladinci Brodarca trenutno su peti na tabeli Omladinske lige Srbije, a 26. septembra očekuje ih odloženi meč 7. kola sa aktuelnim prvacima Srbije u ovom uzrastu, fudbalerima Crvene zvezde.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво