Pjanić: Ronaldovo isključenje apsurd, Bonući: Brih nije video

Fudbaleri Juventusa Miralem Pjanić i Leonardo Bonući stali su u odbranu saigrača Kristijana Ronalda posle isključenja i poručili da je nemački sudija Feliks Brih napravio veliku grešku.

Ronaldo je po povratku u Španiju na meču protiv Valensije u Ligi šampiona dobio crveni karton nakon blagog kontakta bez lopte sa Džejsonom Muriljom, ali je arbitar koji je oštetio Srbiju na Mundijalu protiv Švajcarske bio neumoljiv.

"Fudbal je čudna igra, mogli smo rano da vodimo 4:0, ali onda je došlo apsurdno isključenje. Ipak, izdigli smo se i pobedili", rekao je Pjanić, strelac oba gola iz penala u pobedi Juventusa na Mestalji 2:0.

Italijanski fudbaler Bonući kaže da se dueli poput Ronalda i Murilja često dešavaju u fudbalu.

"Ono što sam mogao da vidim je da je to bio normalan okršaj Ronalda i Murilja. Kolumbijac je prvi stavio ruke na Ronalda, koji je reagovao, ali takve stvari se često dešavaju. Moramo da budemo jači od svih", poručio je defanzivac, a onda iskritikovao Briha.

"Ronaldo je bio besan, sudija nije lepo video... Na kraju smo uspeli da prebrodimo sve prepreke", zaključio je on.

Ronalda, osim ako se žalbom poništi crveni karton, čeka suspenzija od minimum dve utakmice, što znači da propušta duele sa Jang Bojsom i bivšim klubom Mančester Junajtedom.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво