Poslednji krug u Monci, Berluskoni i Galijani stižu u klub

Čuveni predsednik Milana Silvio Berluskoni, u vreme kada je slavni klub osvojio pet titula prvaka Evrope, definitivno preuzima italijanskog trećeligaša Moncu.

Bivši premijer Italije kupiće 95 odsto akcija fudbalskog kluba, potvrdio je sadašnji prvi čovek Monce Nikola Kolombo.

"Preostalih pet odsto ostaće meni. Prvo sam mislio da će mi ostati 30 odsto, ali to ništa ne bi menjalo, i dalje bih imao manjinski deo", rekao je Kolombo za italijanske medije.

Berluskoni će u Moncu povesti i "desnu ruku" Adrijana Galijanija, čoveka sa kojim je sarađivao čak 21 godinu u doba kada je Milan bio jedan od najboljih klubova sveta.

Berluskoni je prošle godine, posle tri decenije u Milanu, odlučio da proda Milan kineskim investitorima, a ubrzo je i Galijani napustio klub.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво