Mediji: Zvezda priredila senzaciju, eksplozija emocija u Beogradu

Mediji iz regiona oduševljeni su remijem Crvene zvezde protiv Napolija (0:0) u Beogradu i složni u oceni da je prvak Srbije napravio veliko iznenađenje na startu Lige šampiona.

Hrvatski Jutarnji list piše da je "Zvezda kreirala senzaciju", kao i da je izdržala nalete gostiju na rasprodatom stadionu "Rajko Mitić".

Portal Indeks donosi naslov "Srpski prvak senzacionalno zaustavio italijanskog vicešampiona", a u tekstu piše da se Crvena zvezda u velikom stilu vratila na najveću scenu posle 26 godina.

Oni su citirali reči bivšeg fudbalera crveno-belih i kapitena Srbije Dejana Stankovića: "Herojska utakmica", a po njihovom mišljenju, junak je Milan Rodić, jer je u dva navrata spasao gol.

Večernji list piše da je Zvezda izdržala i osvojila bod na otvaranju Lige šampiona u prvom meču u elitnom takmičenju posle mnogo vremena.

Crnogorske Vijesti ističu naslov "Veliki bod Zvezde protiv Napolija", uz opis da je italijanski tim dominirao i napadao, ali da su se crveno-beli odbranili, dok CdM prenosi da je Zvezda odolela i poseban osvrt daje činjenici da je Dejan Savićević dobio ovacije na krcatoj Marakani pre meča, kada su navijači pozdravili šampionsku generaciju iz Barija.

Mediji iz BiH: Avaz piše da je "Zvezda osvojila bod protiv moćnog Napolija", a Sportsport da je "Napoli zaustavljen na Marakani".

Veliki prostor dao je makedonski Sport opisujući atmosferu sa tribina i da je bila "eksplozija emocija" kada su na teren izašli junaci iz Barija.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи