Real i Juventus moćni i bez Ronalda

Fudbaleri Reala iz Madrida savladali su na svom stadionu ekipu Rome sa 3:0 u meču Grupe G. Juventus je sa 2:0 savladao Valensiju. Pobede zabeležili Junajted, Bajern i Lion.

Real je bio više nego ubedljiv protiv neugodne ekipe Rome, koju je savladao golovima Iska i Bejla.

Madriđani su do prednosti došli u 45. minutu, kada je Isko, koji je zaista mnogo pretio u prvom poluvremenu, postigao sjajan gol iz slobodnog udarca.

U drugom delu utakmice ređale su se prilike na obe strane, ali značajno više pred golom Olsena, koji je u nekoliko navrata uspeo da odlično interveniše i spreči ubedljiv poraz svoje ekipe.

Ipak do drugog gola Real je došao kada je Modrić fenomenalno uposlio Bejla, koji rutinski savladava golmana Rome.

Konačnih 3:0 postavio je Marijano, sjajnim golom sa distance u sudijskoj nadoknadi. 

Juventus je sa 2:0 savladao Valensiju na gostovanju.

Meč je čini se potpuno obeležio sudija Brih koji je dosudio tri jedanaesterca. Dva puta je Pjanić bio siguran sa bele tačke, dok je najstrožu kaznu u nadoknadi promašio Pareho. Takođe meč je obeležilo i sumnjivo isključenje Ronalda, koji je u debiju u dresu Juventusa u Ligi šampiona proveo samo 30 minuta.

Mančester junajted je ubedljivo sa 3:0 trijumfovao na gostovanju u Bernu protiv Jang Bojsa, golove su postigli Pogba u 35. i 43. minutu i Marsijal u 66. minutu. 

Mančester siti poražen je na svom terenu od Liona sa 2:1, strelci za goste bili su Fekir i Kornet, dok je jedini strelac za siti bio Bernardo Silva.

Bajern je golovima Levandovskog i Sančeza savladao Benfiku na gostovanju.

Moskovski CSKA je na gostovanju Viktoriji Plzenj izvukao bod u nadoknadi vremena. Domaćini su vodili 2:0 golovima Krmenčika u 29. i 41. minutu, a strelci za goste su bili
Šalov u 49. minutu i Vlasić iz penala u petom minutu nadoknade vremena.

Rezultati svih mečeva:
E grupa: Ajaks - AEK Atina 3:0, Benfika - Bajern 0:2.
F grupa: Šahtjor - Hofenhajm 2:2, Mančester siti - Lion 1:2.
G grupa: Real Madrid - Roma 3:0 , Viktorija Plzenj - CSKA Moskva 2:2. 
H grupa: Valensija - Juventus 0:2 , Jang Bojs - Mančester junajted 0:3. 

Ovako su protekli susreti:

22.50 - Kraj meča, pobeda Reala nad Romom od 3:0.

22.49 - GOL! Marijano postiže gol u sudijskoj nadoknadi za prednost Reala od 3:0. Nakon asistencije Marsela, Marijano u svom debiju za Real postiže sjajan gol šutem sa distance.

22.16 - GOL! Real vodi sa 2:0 od 58. minuta, strelac je Bejl. Odličnu loptu ka Bejlu poslao je Modrić, a Velšanin veoma mirno i gotovo rutinski levom nogom postiže gol Olsenu.

22.02 - Nastavljeni su mečevi...

21.47 - Poluvreme, rezultati: Benfika - Bajern 0:1, Mančester siti - Lion 0:2, Real Madrid - Roma 1:0 , Viktorija Plzenj - CSKA Moskva 2:0, Valensija - Juventus 0:1 , Jang Bojs - Mančester junajted 0:2.

21.45 - GOL! Real vodi od 45. minuta, strelac je Isko. Fantastično je fudbaler Reala izveo slobodan udarac sa ivice šesnaesterca.

21.00 - Počeli su mečevi u Madridu, Mančesteru, Valensiji, Lisabonu, Plzenu i Bernu.

20.55 - Poznati su sastavi timova Reala i Rome.

20.48 - Kraj meča. Šahtjor i Hofenhajm odigrali nerešeno - 2:2.

20.44 - Kraj meča. Ajak se savladao AEK sa 3:0.

20.41 - GOL! Ajaks vodi sa 3:0 protiv AEK-a. Strelac je Taljafiko u 90. minutu. Lopta je došla do Taljafika na levoj strani, on pokušao da cetrira, ali je lopta otišla ka golu i lobovala golmana AEK-a i završila u mreži.

20.33 - GOL! Šahtjor ponovo stiže do izjednačenja protiv Hofenhajma - 2:2. Strelac je rezervista Majkon u 81. minutu.Sjajnim udarcem sa oko 23 metara Majkon je savladao golmana protivnika. 

20.28 - GOL! Ajaks vodi protiv AEK-a sa 2:0. Strelac je Van de Bek u 77. Tadić se sjajno oslobodio čuvara i uputio centaršut, Van de Bek je bio sam na drugoj stativi i zakucao loptu u mrežu.

19.58 - GOL! Ajaks vodi protiv AEK-a sa 1:0, Taljafiko je strelac u 47. minutu. Neres je centrirao sa leve strane u šesnaesterac AEK-a, na tu loptu natrčao i odlično šutirao argentinski levi bek, Taljafiko.

19.56 - Počelo je drugo poluvreme.

19.40 - Poluvreme. Ajaks - AEK 0:0, Šahtjor - Hofenhajm 1:2.

19.33 - GOL! Hofenhajm vodi protiv Šahtjora sa 2:1. Strelac je Nordvejt u 38. minutu. Kramarić je izveo korner, Nordvejt je bio najviši u skoku i udarcem glavom pogodio leve rašlje.

19.22 - GOL! Šahtjor dolazi do izjednačenja - 1:1. Strelac je Ismaili u 27. minutu. Polukontra domaćina, Lopta dolazi do Ismailija na levoj strani, koji je uleteo u kazneni prostor i sjajnim udarcem matirao golmana Hofenhajma.

19.02 - GOL! Hofenhajm poveo protiv Šahtjora sa 1:0.  Strelac je Grilič u 6. minutu. Nakon presečenog napada Bitenkur je uposlio Griliča koji je uleteo u kazneni prostor domaćina lopta je u kaznenom prostoru stigla do Griliča koji je lobovao golmana i zatresao mrežu. 

18.55 - Počeli mečevi: Ajaks - AEK i Šahtjor - Hofenhajm.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво