Milojević: Ovo može samo Beograd

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević zadovoljan osvojenim bodom protiv Napolija, pohvalio je svoje igrače i navijače koji su napravili fantastičnu atmosferu.

Posle uvodnih minuta, kada je Napoli potpuno dominirao, Crvena zvezda je zaigrala bolje i pokazala da može da se nosi sa daleko skupljim i iskusnijim ekipama.

"Bile su nam malo bile vezane noge u početku, I Marin i Boaći i Čaušić su bili u sastavu, nismo imali puno vremena da se uigramo.... Za mene je najveći utisak da smo doveli tri fenomenalne ekipe u Beograd, to je novo iskustvo za nas... Ova divna publika - to samo Beograd može da napravi i naši navijači. Drago mi je kada uživo možete da vidite koja je to klasa igrača, a i znak mojim igračima da možemo da se nosimo sa najboljim ekipama u Evropi", rekao je Milojević i čestitao svojim igračima.

Defanzivac Filip Stojković zadovoljan je osvojenim bodom protiv "jedne od boljih ekipa u Seriji A".

"Radi se o jednoj od boljih ekipa u Seriji A. Ušli smo bojažljivo u meč, čim smo povezali nekoliko dodavanja, videli smo da možemo da igramo... Kako je vreme odmicalo, sve smo bili opušteniji", rekao je Stojković i dodao da je zadovoljan osvojenim bodom.

Golman Milan Borjan je pohvalio stručni štab Crvene zvezde i rekao da će ovaj bod mnogo značiti ekipi u nastavku takmičenja.

"Prezadovoljan sam bodom, odigrali smo fenomenalno utakmicu, odbrambeno, taktički... Stručni štab je to lepo spremio i ovaj bod nam mnogo znači za dalju borbu", rekao je Borjan.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се