Grizman: Moj nivo su Ronaldo i Mesi, nadam se Zlatnoj lopti

Jedan od najboljih fudbalera sveta Antoan Grizman ponovo je kritikovao Međunarodnu fudbalsku federaciju što se ne nalazi u užem izborom za igrača godine i poručio da se nada važnijem priznanju - Zlatnoj lopti.

U užem izboru Fife za nagradu "Best" nalaze se Kristijano Ronaldo, Luka Modrić i Mohamed Salah.

"Francuska je prvak sveta, odradili smo sjajan posao na Mundijalu, to je takmičenje Fife, trebalo je neko od nas da bude u izboru, Kante, Mbape, Varan ili ja", rekao je Grizman za AS.

On je dodao da veruje da je lično na nivou Ronalda i Lionela Mesija i priznao da se nada da će na kraju godine dobiti prestižnu Zlatnu loptu koju dodeljuje "Frans fudbal".

"Imam još tri meseca naporno da radim da bih osvojio Zlatnu loptu, za koju svakako mislim da je važnija od nagrade FIFA", poručio je Grizman, koji je u 2018. godini osvojio Mundijal sa reprezentacijom, odnosno Ligu Evrope i evropski Superkup sa Atletikom iz Madrida.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво