Izvinjenje Daglasa Koste zbog sramnog ponašanja

Fudbaler Juventusa Daglas Kosta izvinio se zbog svojih postupaka na meču sa Sasuolom, kada je udario i pljunuo protivnika Di Frančeska, zbog čega je zaradio crveni karton na meču.

"Želim da se izvinim navijačima Juventusa za ovu preteranu reakciju tokom meča. Želim da se izvinim i saigračima, koji su bili na mojoj strani, uvek u dobru i u zlu. Bilo je ružno, svestan sam toga i zato se svima izvinjavam. Želim da kažem da je ovo izolovani incident i da tako nešto nisam radio tokom karijere", saopštio je Kosta na društvenim mrežama nakon meča.

Brazilac je zbog udaranja protivnika prvo zaradio žuti karton, nakon čega je pljunuo Di Frančeska, za šta je kažnjen sa crvenim kartonom, a očekuje ga verovatno i duža suspenzija od predviđene, pošto je protiv njega pokrenut postupak od strane Serije A.

Juventus je savladao Sasuolo sa 2:1 na svom stadionu, a oba gola za "Staru damu" postigao je Ronaldo. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво